Compagnie de Provence shopping....


Härlig shopping i härliga Stockholm, som bjöd på semesterkänsla. Varmt, mycket folk och myller och härliga uteserveringar och såklart jobb.


Kom hem i midnatt efter nästan en hel jobbvecka i Stockholm. Påbörjade min anställning på Pluto produkter i tisdags morses och började bygga montern för Formex mässan. På torsdagen slog dörrarna upp för fackfolket och det var så roligt att träffa kunder, sälja produkter och få vara i inredningens mecka. Det var långa och jobbiga pass, men på kvällarna gick vi ut och åt, tog egenhändigt portabelt fotbad och bara tjötade och slappade i goa sängar. Vi bodde på Clarion Hotel Sign och åt förstklassigt på restaurang Aquavit. Helt magnifikt god mat och bra sällskap. Hotellfrukosten var något utöver det vanliga, jag frossade varje morgon i surdegsbröd i mängder, väldigt gott. Dock kände jag i morses när jag skulle äta en "vanlig" frukost att jag har blivit lite bortskämd.

På mässan finns det en massa utställare och jag har fått så mycket härlig inspiration.

Passade på att köpa lite produkter, dessa två Compagnie de Provence produkter köpte jag direkt och beställde även tvålar hem. Den här serien heter Mediterranee och doftar sol och havsbad. En enkel och unisex serie. Produkterna som jag köpte var badskum och handkräm som jag ska testa ikväll. Ta ett långt bad och njuta av doften och tystnaden.

Lovar att bli en bättre bloggerska, nu kommer det bli lättare när rutinen kommer tillbaka.

-Lady Pion-


RSS 2.0