Ny vecka, nya tag


I helgen blev det som sagt altanbygge. Det kommer bli så bra när vi är klara med allt och vi får njuta av altanen. Det som fattas är en liten bit med plankor, lamporna i golvet, blommor, ljus, grillen och så vi tillsammans med ett gäng vänner. Jag ska bygga en liten sak till altanen, som vi kan ställa saker på eller använda som en extra sittplats. Ska bli skoj för en gångs skull att fixa och dona på altanen. Har inte tyckt att det varit så roligt förut, då vi inte hade så stor balkong och grannen under var en otrevlig typ. Men nu är det andra bullar.

Den här blomstertrappan ska få komma hem till mig snart. Köpte den till min mamma för många år sedan när jag jobbade på Village, och nu vill hon ge den till mig. Man tackar!

 

Blomstertrappan från Village, bilden lånad från bloggen
hemma hos jessica.

Apropå bullar, som jag inte får äta på tio veckor, så gick det väl sådär i helgen. Det var svårt med min matklocka att pricka in, antingen var jag inte hemma eller så hann jag inte. Så framöver måste jag verkligen planera mina helger bättre. Idag, är det dags för gruppträning igen och är så taggad. Börjar känna mig som en annan människa och ska snart börja få rutin på träningen och framförallt maten. Fick av min älskade far ett bidrag till min pulsklocka som jag önskat mig. Den ska hjälpa mig med träningen och motivera min ännu mer. Så idag, blir det nog ett köp av denna.

Bilden är från Polarpuls.

I veckan blir det annars träning, matupplägg, träning inför opponering och redovisningen av examensarbetet. Ska även försöka träffa Anna, som jag inte träffat på alltför lång tid. Och sen till helgen är det spa som hägrar...härligt!

Dags för mitt första mellanmål för dagen. Kram kram i solen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0