Påsk i Kalmar...

Har haft underbara dagar i Kalmar hos vännerna två. Det bjöds på fint väder, dryck, mat och lite shopping. Som vanligt åkte vi till Paradisverkstaden på Öland för att insupa all fin keramik. Tyvärr blev det inget shoppande, får bli nästa gång vi åker dit. Det är ganska dyrt tyvärr, men sen får man en vacker produkt med sig hem! Är sugen på att köpa lite ljusstakar i olika former och färger, här är ett kort från den gröna avdelningen.



Vill ha! Vill ha! Vill verkligen ha!
Men det fick bli lite annat istället, köpte ett par vårjeans, vårskor, vårsjal och en till Marimekko skål i klarglas...Mycket vår blev det i den meningen! Åkte förbi Fröken Svala på hemvägen och hämtade vårt loppisfynd som dom hade gjort åt oss, ett runt pelarbord. Det ska vi måla svart, samma som spöklampan och sen ska det få stå i vårt vackra vardagsrum när det är färdigt! Tror det kommer bli ursnyggt mot allt det vita. Idag är det bak och matlagning som gäller. I eftermiddag kommer Markus familj in på middag och då vankas det senapsmarinerad kyckling, en vårig potatissallad, dinkelbaguetter (hembakta av mig), och till sist limecheesecake...mums! Är lite sugen på att föra citrusskorpor med, får se om jag orkar. Men bilder kommer på loppisfyndet och på maten! Nu är det dags för en stor kopp kaffe och tidning. Snart är det även dags att köpa en gaoslgrill, har hittat en som vi är sugna på! Får se vad vi kommer hem med.

Kram kram o njut av sista lediga dagen...kortvecka på jobbet för alla, själv jobbar jag bara tis-tors. Ska till Skagen över helgen och fira Markus pappa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0