Underbar helg

Denna helgen har varit i socialt tecken. I fredags blev det after work tillsammans med några av grannarna. Efter många försök med att pumpa TRE cyklar kom vi iväg till restaurangen och after worken kunde börja med god öl och god mat. I lördags blev det sociala rundan till Kilanda där Tina, Mattias och Nils?? (Vilde, Olof, Knut...) bjöd på god lunch o fika. Alltid lika mysigt att umgås, och lilla Nils skrattade igenom hela besöket. Sen blev det en tur till Gråbo för att lämna spjälsängen som vi fick av Markus syster...eller låna rättare sagt, eftersom dom nu ska barn vilken dag som helst. Vi skulle även åka till mina föräldrar i Ingared och hämta/lämna lite saker, men då var mamma o pappa och fikade i Nääs, dit vi åkte. Ett jättemysigt hus, två meter från Sävelången, där dom har ett fik och ett galleri på övervåningen. Så där blev stoppet.

Bilden är tagen på galleriet i Nääs, en glasballong som svävar i luften...en fröjd för ögat!

Sen var vi så trötta så vi tog det bara lugnt på lördagen. För i går var det dags igen för sociala rundan, där stoppet blev Sjövik och ett par kompisar som fick barn i februari. Lite fika i solen i några timmar och sen var jag som en signalkräfta...ahh! Åkte även till Markus föräldrar och tittade på de nya inköpen som gjorts. Till middag gjorde vi egna hamburgare, med rotgrönsaker och en kall sallad med lite fetaost på toppen. Mums, vad gott!
Nu är det en ny vecka och nya tag vad det gäller kosten, träningen och jobbsökande.



Bilden är tagen från Sagaforms hemsida, en hamburger press som fixar perfekta hamburgare, en present från syster Annica och Daniel i inflyttningspresent. Man tackar!

Ha det så bra och sköt om er!


Kommentarer
Postat av: susanne

Hej vännen!

Vilken underbart fin glasballong. Me like too!!!

och en sån där hamburgerpress skulle jag också vilja ha. Super praktiskt! Tjing!

2010-05-03 @ 16:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0