Höstens intåg...


Klicka på bilderna så blir dom större och ni får njuta av dom mer



Nu när hösten har kommit, är det väldigt enkelt att hösta till hemmet, har köpt dekorationspumpor och spritt i lägenheten. Dom här bilderna är en present som makarna Svalan fick när vi var där för några veckor sedan. Köpte på Vinden ett blått litet Rörstrands fat, två fina handdukar i linne. Till det adderades ett par dekorationspumpor och vips i cellofan så blev det en present. Väldigt roliga former och färger har pumporna och det behövs inte många för att göra färg i hemmet.



Höststädade balkongerna förra veckan. Slängde gamla blommor, rensade bland dom som fortfarande levde, slängde massa skräp på tippen och sen åkte jag och köpte ljung och satte i en låda. Blev sån skillnad när det kom lite höstfärg till balkongen. Kannan som står i bakgrunden köptes på en loppmarknad i somras, en stoor kanna som rymmer många liter. Har letat efter en i månader, men det har varit hopplöst. Antingen har dom kostat många hundralappar eller så har dom varit i plast. Men nu hittade jag en för en i zink för en liten peng. Härligt att ha städat när det var så gott väder, innan regnet och blåsten kommer för att stanna.

Jobbet som jag började på, var inte alls bra. Det motsvarade inte mina förväntningar och det hölls inte vad som lovades, så nu är jag arbetslös igen. Känns både och, men är glad att jag inte behöver ha ångest som jag hade under jobbtiden. Nu är det fokus på mig och det är skönt. Nu är ju hösten så fin, strålande sol och nästan ingen blåst. Vill passa på att tipsa om ljus i Alingsås, som går under hela oktober här i byn. En slinga som i år går i Sörhaga bland alla vackra hus. En mysig promenad med kärleken och romantiken flödar. Ett glas vin, en kopp varm choklad eller ännu bättre irish coffee och värmen sprider sig i kroppen efter en uppfriskande promenad.

-Lady Pion-


Kommentarer
Postat av: sandra

Vill gå på ljus i Alingsås, vi kanske kan gå tillsammans ngn kväll?

2010-09-29 @ 14:58:46
Postat av: svalan

Fint inlägg;)

Kram

2010-09-29 @ 21:28:26
Postat av: Frida

Irish coffee? Hahaha.. Visst är hösten underbar!

2010-09-30 @ 01:03:53
Postat av: Susanne

Visst är hösten mysig! Vilka fina paket du gav bort, kul med något man själv gjort. Ha det gott!

2010-10-04 @ 22:02:06
URL: http://homebyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0